Redőny motorizálás

Cégünk egész Pest megye területén vállalja alumínium redőny motorizálását. Több, mint 20 év tapasztalatával állunk az Ön rendelkezésére. Ingyenes kiszállással és felméréssel várjuk Önt. A redőny motorizálását utólag is eltudjuk végezni a helyszínen. Ez várhatóan 60 percet vesz igénybe.

Vállalkozásunk kiváló minőségű és remek ár/érték aránnyal rendelkező redőnymotort kínál, melyre 5 év garanciát adunk.  A redőnymotor kapcsolóval vagy távirányítóval is vezérelhető, amelyik Önnek a legmegfelelőbb. Többféle megjelenésű és színű távirányító körül választhat. A távirányító akár többcsatornás is lehet, ezáltal nem csak egy redőnyt irányíthat vele, hanem akár többet is, illetve garázskaput és napellenzőt is.

Amennyiben Ön is szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat, hívjon minket bizalommal és mi mindenben örömmel segítünk Önnek.

Amennyiben megválaszolatlan kérdései maradtak kérem hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 8:00 - 20:00 között a +36 (70) 313 42 37 telefonszámon és mi örömmel válaszoljuk meg kérdéseit!

Kérjen ajánlatot online!
Azonnali hívás +36 (70) 313 42 37