Szúnyogháló csere

Pest megye egész területén vállaljuk szúnyogháló cseréjét. Cégünk több évtizedes tapasztalattal a háta mögött áll az Ön rendelkezésére. Csak profi, magasan képzett szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel dolgozunk. Ha megbízható szakembert és minőségi szúnyoghálót keres, akkor jó helyen jár. Ne fizessen kiszállási költséget, azt mi álljuk.

Szúnyogháló csere esetén választhat állatbiztos szúnyoghálót is, mely sűrűbb szövésű, ezáltal sokkal tartósabb. Ugyanakkor, minden általunk kínált és forgalmazott szúnyogháló üvegszálas anyagból készül, melyet teflon bevonattal láttunk el, ennek köszönhetően jobban ellenáll az UV sugaraknak és hosszabb ideig őrzi meg a színét. Az általunk cserélt szúnyoghálóra 2 év garanciát adunk.

A szúnyogháló cserét a helyszínen végezzük el, legfeljebb 1-3 napon belül. Amennyiben szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat, hívjon minket bizalommal és mi örömmel segítünk Önnek mindenben.


Amennyiben megválaszolatlan kérdései maradtak kérem hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 8:00 - 20:00 között a +36 (70) 313 42 37 telefonszámon és mi örömmel válaszoljuk meg kérdéseit!

Kérjen ajánlatot online!
Azonnali hívás +36 (70) 313 42 37