Budapesti redőnyös

Budapesti redőnyös cégünk több, mint 20 éves szakmai tapasztalattal a háta mögött áll az Ön rendelkezésére. Profi, magasan képzett szakembereink Budapesten és környékén egyaránt állnak az Ön rendelkezésére. Vállaljuk alumínium és műanyag redőny javítását egyaránt. Legyen az vakolható, belső vagy külső tokos, szúnyoghálós vagy motoros redőny. Szakembereink kiváló minőségű alkatrészekkel dolgoznak, kedvező áron.

Hívjon minket bizalommal és mi legfeljebb 1-3 napon belül elvégezzük redőnye javítását a helyszínen. Munkánkra és az alkatrészekre is garanciát vállalunk. A javítási munkálatok várhatóan 30-60 percet vesznek igénybe. Hívjon minket ha leszakadt a redőny, elszakadt a zsinór vagy a gurtni, esetleg a redőnymotor hibásodott meg vagy kilyukadt a szúnyogháló. Ingyenes kiszállással és tanácsadással várjuk leendő ügyfeleinket.

Mi mindenben örömmel segítünk Önnek. Ha szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat, forduljon hozzánk bizalommal. 


Amennyiben megválaszolatlan kérdései maradtak kérem hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 8:00 - 20:00 között a +36 (70) 313 42 37 telefonszámon és mi örömmel válaszoljuk meg kérdéseit!

Kérjen ajánlatot online!
Azonnali hívás +36 (70) 313 42 37