Redőny javítás Budapest

Minőségi redőny javítás Budapesten és környékén egyaránt. Vállalkozásunk több, mint 20 éves tapasztalattal a háta mögött áll az Ön rendelkezésére. Vállaljuk alumínium, műanyag, szúnyoghálós, elektromos, vakolható-, belső- és külső tokos redőny javítását egyaránt. Ingyenes kiszállással és tanácsadással várjuk leendő ügyfeleinket.

A redőny javítását 1-3 napon belül elvégzik szakembereink. Legyen szó zsinór vagy gurtni cseréről, leszakadt redőnyről, szúnyogháló cseréről, redőnymotor javításról vagy bármi másról, munkatársaink csak kiváló minőségű alkatrészekkel dolgoznak. A javítási munkálatokat a helyszínen végzik el, körülbelül 30-60 percen belül.

Munkájukra garanciát vállalnak és számlát adnak. Ha Ön is megbízható szakembert és minőségi alkatrészeket keres, akkor menjen biztosra és vegye fel velünk a kapcsolatot. Mi örömmel fogadjuk megkeresését és mindenben segítünk Önnek.


Amennyiben megválaszolatlan kérdései maradtak kérem hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 8:00 - 20:00 között a +36 (70) 313 42 37 telefonszámon és mi örömmel válaszoljuk meg kérdéseit!

Kérjen ajánlatot online!
Azonnali hívás +36 (70) 313 42 37