Elektromos redőny javítás

Cégünk Pest megye egész területén vállalja elektromos redőny javítását. Több évtizedes tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére. Munkatársaink mindegyike magasan képzett, megbízható és precíz szakember, akik 1-3 napon belül elvégzik az elektromos redőny javítását, akár a motorral, a kapcsolóval vagy a távirányítóval van gond. A redőny javítását a helyszínen végezzük el.

Az elektromos redőny javítása körülbelül 30-60 percet vesz igénybe, a meghibásodás mértékétől függően. Amennyiben a redőnymotor hibásodott meg és nem lehet javítani, abban az esetben kiváló minőségű és remek ár/érték aránnyal rendelkező redőnymotort kínálunk, melyre 5 év garanciát adunk és a cserét szintén a helyszínen eltudjuk végezni. 

Hogyha szeretné Ön is igénybe venni szolgáltatásunkat, vegye fel velünk a kapcsolatot és mi örömmel állunk rendelkezésére mindenben. Ingyenes kiszállással várjuk Önt.


Amennyiben megválaszolatlan kérdései maradtak kérem hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 8:00 - 20:00 között a +36 (70) 313 42 37 telefonszámon és mi örömmel válaszoljuk meg kérdéseit!

Kérjen ajánlatot online!
Azonnali hívás +36 (70) 313 42 37