Műanyag redőny javítás

Örömmel vállaljuk műanyag redőny javítását Budapesten és környékén egyaránt. Vállalkozásunk több, mint 20 éves tapasztalattal a háta mögött áll az Ön rendelkezésére, ingyenes kiszállással. Akár leszakadt a műanyag redőny vagy redőnylécet kell cserélni, esetleg gurtni, zsinór probléma merült fel vagy bármi más, ránk számíthat.

A műanyag redőny javításának ideje a meghibásodás mértékétől függően, legfeljebb 30-60 percet vesz igénybe. Ugyanakkor, érdemes a redőny többi részét is átnézetnie szakemberünkkel, hogy elkerülje az esetleges további meghibásodásokat. Kiváló minőségű és remek ár/érték aránnyal rendelkező alkatrészekkel dolgozunk, munkánkra pedig garanciát vállalunk és számlát adunk.

Amennyiben szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat, forduljon hozzánk bizalommal és mi mindenben örömmel segítünk Önnek. A műanyag redőny javítását legfeljebb 1-3 napon belül elvégezzük.


Amennyiben megválaszolatlan kérdései maradtak kérem hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 8:00 - 20:00 között a +36 (70) 313 42 37 telefonszámon és mi örömmel válaszoljuk meg kérdéseit!

Kérjen ajánlatot online!
Azonnali hívás +36 (70) 313 42 37