Kombi redőny javítás

Pest megye teljes területén vállaljuk kombi redőny javítását, legyen az alumínium vagy műanyag redőny. Cégünk több, mint 20 éves tapasztalattal a háta mögött áll az Ön rendelkezésére, ingyenes kiszállással. A kombi redőny javítását 1-3 napon belül elvégezzük. Legyen az szúnyogháló, gurtni, zsinór csere, leszakadt redőny vagy bármi más. A javítási munkálatok várhatóan 30-60 percet vesznek igénybe.

Amennyiben a szúnyoghálót kell cserélni, abban az esetben kiváló ár/érték aránnyal rendelkező, remek minőségű szúnyoghálót kínálunk, amely Uv védelemmel van ellátva, ami által ellenáll a Napfénynek és hosszabban megőrzi a színét. Mindezeken felül pedig, szúnyoghálóink üvegszálas anyagból készülnek és kérhető állatbarát kivitelben is. Az új szúnyoghálóra 2 év garanciát adunk.

Amennyiben Ön is szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat és megbízható szakembert keres, aki minőségi alkatrészekkel dolgozik, forduljon hozzánk bizalommal. Mi mindenben örömmel segítünk Önnek.


Amennyiben megválaszolatlan kérdései maradtak kérem hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 8:00 - 20:00 között a +36 (70) 313 42 37 telefonszámon és mi örömmel válaszoljuk meg kérdéseit!

Kérjen ajánlatot online!
Azonnali hívás +36 (70) 313 42 37