Motoros redőny javítás

Több évtizedes tapasztalattal a háta mögött, cégünk örömmel vállalja motoros redőny javítását. Magasan képzett, profi szakembereinkre Pest megye minden településén egyaránt számíthat. A motoros redőny javítását akár már a mai nap folyamán is, de legfeljebb 1-3 napon belül elvégzik munkatársaink. Ingyenes kiszállással és tanácsadással várjuk leendő ügyfeleinket.

Szakembereink csak kiváló minőségű alkatrészekkel dolgoznak, precízen és megbízhatóan. A motoros redőny javítása várhatóan 30-60 percet vesz igénybe és a helyszínen elvégezhető. Amennyiben szakemberünk nem tudja javítani, csak cserélni a motort, abban az esetben kiváló minőségű és remek ár/érték aránnyal rendelkező redőnymotort kínálunk, melyre 5 év garanciát adunk.

Munkatársaink munkájukra és az alkatrészekre egyaránt garanciát vállalnak, emellett számlát adnak. Amennyiben Ön is szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat, hívjon minket bizalommal és mi mindenben örömmel segítünk Önnek.


Amennyiben megválaszolatlan kérdései maradtak kérem hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 8:00 - 20:00 között a +36 (70) 313 42 37 telefonszámon és mi örömmel válaszoljuk meg kérdéseit!

Kérjen ajánlatot online!
Azonnali hívás +36 (70) 313 42 37