Régi redőny javítás

Vállalkozásunk több, mint 20 éves tapasztalattal a háta mögött vállalja régi redőny javítását. Budapesten és környékén egyaránt örömmel állunk az Ön rendelkezésére. Ingyenes kiszállással és tanácsadással várjuk leendő ügyfeleinket. Akár leszakadt a redőny, esetleg gurtnit vagy redőnyzsinórt kell cserélni vagy bármilyen más probléma merült fel, 1-3 napon belül elvégezzük a javítást.

Szakembereink mindegyike magasan képzett, profi redőnyszerelő, akik csak kiváló minőségű alkatrészekkel dolgoznak. A régi redőny javítása várhatóan 30-60 percet vesz igénybe. Gurtni vagy redőnyzsinór csere esetén többféle méret és szín közül választhatja ki az Ön számára legmegfelelőbbet. Szakembereink munkájukra és az általuk szerelt alkatrészekre garanciát vállalnak, emellett számlát adnak.

Ha Ön is szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat, hívjon minket bizalommal. Örömmel fogadjuk megkeresését és segítünk Önnek mindenben.


Amennyiben megválaszolatlan kérdései maradtak kérem hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 8:00 - 20:00 között a +36 (70) 313 42 37 telefonszámon és mi örömmel válaszoljuk meg kérdéseit!

Kérjen ajánlatot online!
Azonnali hívás +36 (70) 313 42 37