SOS redőny javítás

SOS redőny javítást vállalunk Pest megye teljes területén. Cégünk több, mint 20 éves tapasztalattal a háta mögött áll az Ön rendelkezésére. Ha meghibásodott a redőny garázskapuja vagy redőnye és sürgős javításra van szüksége, akkor akár már a mai nap folyamán vagy pedig másnap délelőtt szakemberünk kimegy a helyszínre és elvégzi a javítási munkálatokat.

Munkatársaink csak kiváló minőségű alkatrészekkel dolgoznak. Munkájukra is és az általuk cserélt alkatrészre egyaránt garanciát vállalnak, emellett munkájukról számlát állítanak ki. Bármilyen okból kifolyólag van szüksége SOS redőny javításra, kérjük jelezze ügyfélszolgálatunkon, hogy szakemberünk úgy készülhessen. A redőny javítását munkatársunk a helyszínen végzi el, ez várhatóan 30-60 percet vesz igénybe.

Amennyiben szeretné igénybe venni SOS redőny javítás szolgáltatásunkat, hívjon minket bizalommal és mi örömmel segítünk Önnek mindenben. Ingyenes kiszállással és tanácsadással várjuk Önt. 


Amennyiben megválaszolatlan kérdései maradtak kérem hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 8:00 - 20:00 között a +36 (70) 313 42 37 telefonszámon és mi örömmel válaszoljuk meg kérdéseit!

Kérjen ajánlatot online!
Azonnali hívás +36 (70) 313 42 37