Szúnyoghálós redőny javítás

Cégünk több, mint 20 éves szakmai tapasztalattal a háta mögött vállalja szúnyoghálós redőny javítását Pest megye minden településén egyaránt. Ingyenes kiszállással állunk rendelkezésére. A szúnyoghálós redőny javítását várhatóan 1-3 napon belül elvégezzük a helyszínen. A javítás általában 30-60 percet vesz igénybe a meghibásodás mértékétől függően.

Amennyiben a szúnyogháló sérült és csak cserélni lehet, abban az esetben kiváló minőségű és remek ár/érték aránnyal rendelkező szúnyoghálót kínálunk, mely üvegszálas, teflon bevonattal rendelkezik, amely ellenáll az UV sugárzásnak, így hosszan megőrzi a színét. Mindemellett, állatbiztos szúnyoghálót is kérhet, ami sűrűbb szövésű, így tartósabb. Az új szúnyoghálóra 2 év garanciát adunk.

Amennyiben szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat, forduljon hozzánk bizalommal és mi mindenben örömmel segítünk Önnek.


Amennyiben megválaszolatlan kérdései maradtak kérem hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 8:00 - 20:00 között a +36 (70) 313 42 37 telefonszámon és mi örömmel válaszoljuk meg kérdéseit!

Kérjen ajánlatot online!
Azonnali hívás +36 (70) 313 42 37