Gurtnicsere

Pest megye minden településén vállaljuk a gurtnicserét. Vállalkozásunk több, mint 20 éves tapasztalattal a háta mögött áll az Ön rendelkezésére. Ingyenes kiszállással, legfeljebb 1-3 munkanapon belül elvégezzük a javítási munkálatokat. Munkánkra és a gurtnira is garanciát vállalunk és számlát állítunk ki.

Többféle szín közül választhatja ki az Ön számára legmegfelelőbb gurtnit. Legyen szó mini vagy maxi gurtniról, ránk számíthat. A gurtni csere a helyszínen történik és legfeljebb 30-60 percet vesz igénybe. Magasan képzett, profi szakemberekkel dolgozunk, akik precízen és megbízhatóan dolgoznak.

Ha Ön is szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat, kérem hívjon minket munkanapokon 8:00 - 20:00 óra között a +36 (70) 313 42 37 telefonszámon és egyeztessen le velünk egy időpontot, amikor fogadni tudja munkatársunkat.


Amennyiben megválaszolatlan kérdései maradtak kérem hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 8:00 - 20:00 között a +36 (70) 313 42 37 telefonszámon és mi örömmel válaszoljuk meg kérdéseit!

Kérjen ajánlatot online!
Gurtnicsere

Hogyan cseréld ki a gurtnit?

Távolítsd el a redőnytokot. A redőnytok a redőny felső részén található. Lehet, hogy vannak rajta díszítőelemek vagy takaróelemek, amelyeket először el kell távolítanod. Használj csavarhúzót a tokra rögzített csavarok kinyitásához, majd húzd le a tokot a helyéről. Miután sikeresen eltávolítottad a tokot, láthatóvá válik a redőny belső mechanikája. Ezen a ponton már elérhető a gurtni.

Fogd meg a régi gurtnit, és húzd óvatosan ki a helyéről. Amennyiben a gurtni csavarokkal van rögzítve, először távolítsd el ezeket. Fogd meg az új gurtnit, majd helyezd vissza a helyére. Amennyiben a régi gurtnit csavarokkal rögzítették, most rögzítsd az újat ugyanezen módon. Húzd meg az új gurtnit kissé, hogy megfelelően feszüljön a tekercselés során, de ügyelj arra, hogy ne legyen túl szoros. Ez biztosítja, hogy a redőny megfelelően működjön.

Tedd vissza a tokot a helyére, majd rögzítsd azt vissza a csavarok segítségével. Próbáld meg le- és felmozdítani a redőnyt. Győződj meg róla, hogy a gurtni megfelelően működik. Ha minden rendben van, akkor kész vagy! Amennyiben bármilyen problémába ütköznél, hívj minket és mi örömmel segítünk.

Azonnali hívás +36 (70) 313 42 37