Redőny bontás

Pest megyében vállaljuk alumínium és műanyag, szúnyoghálóval és/vagy redőnymotorral szerelt redőny bontását és elszállítását egyaránt. Cégünk több évtizedes tapasztalattal a háta mögött áll az Ön rendelkezésére. Szakembereink ingyenes kiszállással, 1-3 munkanapon belül elvégzik a redőny bontását.

A redőny bontása körülbelül 60 percet vesz igénybe, de ez függ a kivitelezéstől és a darabszámtól. Ha esetleg a redőny bontását követően, esetleg szeretne új redőnyt, abban az esetben is örömmel állunk rendelkezésére. Kiváló ár/érték aránnyal rendelkező redőnyöket kínálunk, melyek kérhetők szúnyoghálóval és/vagy redőnymotorral felszerelve is. Erről bővebben érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Amennyiben Ön is szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat, vegye fel velünk a kapcsolatot és mi mindenben örömmel segítünk Önnek.


Amennyiben megválaszolatlan kérdései maradtak kérem hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 8:00 - 20:00 között a +36 (70) 313 42 37 telefonszámon és mi örömmel válaszoljuk meg kérdéseit!

Kérjen ajánlatot online!
Azonnali hívás +36 (70) 313 42 37