Redőnymotor beépítés

Több, mint 20 év tapasztalatával rendelkezünk árnyékolástechnikai területen, ennek köszönhetőn Pest megyében állunk rendelkezésére és vállaljuk redőnymotor beépítését alumínium redőny esetén. Mivel az alumínium redőny erősebb, mint a műanyag, így abba tudjuk beépíteni a redőnymotort, de erről bővebben érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon, ahol képzett szakemberek fogadják hívását. 

Cégünk kiváló minőségű és remek ár/érték aránnyal rendelkező redőnymotorokat ajánl Önnek, melyekre 5 év gyártói garanciát adunk. Szakembereink a már meglévő redőny esetén is eltudják végezni a redőnymotor beépítését a helyszínen. Ez várhatóan 60 percet vesz igénybe, A redőnymotor vezérelhető kapcsolóval vagy (akár több csatornás) távirányítóval is, ami Önnek kényelmesebb. Ez utóbbi többféle színbe elérhető.

Amennyiben szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink bármelyikén. Örömmel fogadjuk megkeresését és mindenben segítünk Önnek. Ingyenes kiszállással és felméréssel várjuk Önt.


Amennyiben megválaszolatlan kérdései maradtak kérem hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 8:00 - 20:00 között a +36 (70) 313 42 37 telefonszámon és mi örömmel válaszoljuk meg kérdéseit!

Kérjen ajánlatot online!
Azonnali hívás +36 (70) 313 42 37