Redőny felhúzó cseréje

Több, mint 20 éves tapasztalattal a háta mögött, cégünk örömmel vállalja redőny felhúzó cseréjét. Pest megye minden településén állunk az Ön rendelkezésére. Ingyenes kiszállással és tanácsadással várjuk leendő ügyfeleinket. Legyen szó gurtniról vagy redőnyzsinórról, mi 1-3 napon belül elvégezzük annak cseréjét.

Számos szín és vastagság közül választhatja ki az Ön számára legmegfelelőbb redőny felhúzót. Magasan képzett szakembereink a helyszínen végzik el a redőny felhúzó cseréjét, amely várhatóan 30 percet vesz igénybe. A felhúzóra és munkájukra is garanciát vállalnak és számlát adnak.

Érdemes átnézetnie szakemberünkkel a redőny többi részét is, mert olcsóbb, ha a csere során derülnek ki egyéb meghibásodások, mintha pár nap múlva újra ki kellene hívnia minket. Ha Ön is szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat, hívjon minket bizalommal és kérjen egy Önnek is alkalmas időpontot, amikor elvégezhetjük a redőny zsinór cseréjét. Örömmel fogadjuk megkeresését.


Amennyiben megválaszolatlan kérdései maradtak kérem hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 8:00 - 20:00 között a +36 (70) 313 42 37 telefonszámon és mi örömmel válaszoljuk meg kérdéseit!

Kérjen ajánlatot online!
Azonnali hívás +36 (70) 313 42 37