Redőnymotor szerelés

Pest megye teljes területén vállaljuk redőnymotor szerelését, utólagos beépítését, javítását és cseréjét egyaránt. Cégünk több, mint 20 éves tapasztalattal a háta mögött áll az Ön rendelkezésére. A redőnymotor szerelését, javítást, cseréjét, beépítését utólag a helyszínen is eltudjuk végezni 1-3 napon belül. Ingyenes kiszállással és tanácsadással várjuk Önt.

A javítási munkálatokat kiváló minőségű alkatrészekkel végzik szakembereink, míg a beszerelés vagy csere esetén remek ár/érték aránnyal rendelkező redőnymotort kínálunk, melyre 5 év garanciát adunk. A redőnymotor szerelése várhatóan 30-60 percet vesz igénybe. A redőnymotor vezérelhető kapcsolóval vagy távirányítóval is, amelyik Önnek kényelmesebb. Ez utóbbi többcsatornás változatban és különböző színekben is elérhető.

Munkánkra minden esetben garanciát vállalunk és számlát adunk. Amennyiben szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat, hívjon minket bizalommal. Örömmel fogadjuk megkeresését és segítünk Önnek mindenben.


Amennyiben megválaszolatlan kérdései maradtak kérem hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 8:00 - 20:00 között a +36 (70) 313 42 37 telefonszámon és mi örömmel válaszoljuk meg kérdéseit!

Kérjen ajánlatot online!
Azonnali hívás +36 (70) 313 42 37