Olcsó redőny javítás

Olcsó redőny javítás Pest megye teljes területén. Vállalkozásunk több, mint 20 év szakmai tapasztalattal a háta mögött áll az Ön rendelkezésére és vállalja minden típusú redőny javítását. Nekünk számít, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek és amit megjavítunk az hosszú távon is működjön, ezért csak kiváló minőségű alkatrészekkel dolgozunk, kedvező áron.

Szakembereink a helyszínen végzik el a javítást, legyen az gurtni, zsinór csere, automata javítás, redőnymotor szerelés, szúnyogháló csere vagy bármi más. Mindig precízen és megbízhatóan dolgoznak, munkájukra és az alkatrészekre pedig garanciát vállalnak és számlát adnak. A redőny javítása várhatóan 30-60 percet vesz igénybe, a meghibásodás mértékétől függően. 

Szakembereinkre akár már a mai nap folyamán, de legfeljebb 1-3 napon belül számíthat. Ha megbízható és profi szakembert keres és számít Önnek a hosszútávú minőség, akkor hívjon minket bizalommal és mi mindenben örömmel segítünk Önnek. Ingyenes kiszállással és tanácsadással várjuk leendő ügyfeleinket.


Amennyiben megválaszolatlan kérdései maradtak kérem hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 8:00 - 20:00 között a +36 (70) 313 42 37 telefonszámon és mi örömmel válaszoljuk meg kérdéseit!

Kérjen ajánlatot online!
Azonnali hívás +36 (70) 313 42 37