Megbízható redőnyös

Megbízható redőnyöst keres? Akkor a lehető legjobb helyen jár. Cégünk több, mit 20 éves szakmai tapasztalattal a háta mögött áll az Ön rendelkezésére. Magasan képzett, profi szakembereink Pest megye egész területén vállalják minden új és régi típusú redőny teljeskörű javítási munkálatait. Továbbá, ingyenes kiszállással és tanácsadással várjuk leendő ügyfeleinket.

Akár leszakadt a redőny, elszakadt a zsinór vagy a gurtni, esetleg a szúnyogháló sérült, elromlott a redőnymotor vagy bármilyen más problémát tapasztal, hívjon minket és mi 1-3 napon belül állunk rendelkezésére személyesen is. Szakembereink csak kiváló minőségű alkatrészekkel dolgoznak, munkájukra pedig garanciát vállalnak és számlát adnak. A javítási munkálatok általában 30-60 percet vesznek igénybe.

Ha megbízható redőnyöst és kiváló minőségű alkatrészeket keres, akkor hívjon minket bizalommal. Mi örömmel fogadjuk megkeresését és segítünk Önnek mindenben.


Amennyiben megválaszolatlan kérdései maradtak kérem hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 8:00 - 20:00 között a +36 (70) 313 42 37 telefonszámon és mi örömmel válaszoljuk meg kérdéseit!

Kérjen ajánlatot online!
Azonnali hívás +36 (70) 313 42 37