Akciós redőny javítás

Akciós redőny javítás keretein belül, ingyenes kiszállással vállaljuk redőny javítását Pest megyében. Cégünk több, mint 20 éves tapasztalattal a háta mögött áll az Ön rendelkezésére. Szakembereink egyike akár már a mai nap folyamán vagy 1-3 napon belül ki tud szállni és elvégzi a munkálatokat. Minden típusú redőny javítását vállaljuk, legyen az alumínium, műanyag, szúnyoghálós, motorral szerelt, külső-, belső vagy vakolható tokos. 

Szakembereink csak kiváló minőségű alkatrészekkel dolgoznak. A javítás várhatóan 30-60 percet vesz igénybe. Gurtni és redőnyzsinór választékunkban nem csak a vastagságot, hanem a színt is Ön választhatja ki. Szúnyogháló vagy motor csere esetén pedig kiváló minőségű és remek ár/érték aránnyal rendelkező termékeket kínálunk, melyekre több év garanciát adunk. 

Szúnyoghálóink teflon bevonattal és UV védelemmel vannak ellátva, hogy tartósabbak legyenek. Munkatársaink az általuk végzett munkára garanciát vállalnak és számlát adnak. Amennyiben Ön is szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat, hívjon minket bizalommal és mi mindenben örömmel segítünk Önnek.

Amennyiben megválaszolatlan kérdései maradtak kérem hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 8:00 - 20:00 között a +36 (70) 313 42 37 telefonszámon és mi örömmel válaszoljuk meg kérdéseit!

Kérjen ajánlatot online!
Azonnali hívás +36 (70) 313 42 37