Vakolható redőny javítás

Több évtizedes tapasztalattal a háta mögött, vállalkozásuk vállalja alumínium és műanyag vakolható redőny javítását egyaránt. Magasan képzett, profi szakembereink egész Pest megye területén állnak az Ön rendelkezésére. Ingyenes kiszállással és tanácsadással várjuk leendő ügyfeleinket. A vakolható redőny javítását várhatóan 1-3 napon belül elvégzik munkatársaink.

A vakolható redőny javítási munkálatai körülbelül 30-60 percet vesznek igénybe, a meghibásodás mértékétől függően. Akár leszakadt a redőny vagy gurtnit, zsinórt kell cserélni, esetleg a redőnymotor hibásodott meg vagy bármilyen más problémát észlel, mi örömmel végezzük el a javításokat a helyszínen. Munkánkra és az alkatrészekre egyaránt garanciát vállalunk, emellett számlát állítunk ki.

Ha szeretné megelőzni a további meghibásodásokat, nézesse át redőnyét szakemberünkkel, aki ha észlel valamilyen meghibásodást, kitudja javítani. Amennyiben szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat, hívjon minket bizalommal. Örömmel fogadjuk megkeresését és segítünk Önnek mindenben.


Amennyiben megválaszolatlan kérdései maradtak kérem hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 8:00 - 20:00 között a +36 (70) 313 42 37 telefonszámon és mi örömmel válaszoljuk meg kérdéseit!

Kérjen ajánlatot online!
Azonnali hívás +36 (70) 313 42 37